PASTATŲ GRIOVIMO DARBAI

PASTATŲ
GRIOVIMAS

Pastatų griovimas yra svarbi statybos darbų dalis, apimanti pastatų, statinių ar kitų struktūrų pašalinimą iš statybos vietos. Tai gali būti atliekama dėl įvairių priežasčių: siekiant atnaujinti ar išplėsti esamą infrastruktūrą, užtikrinti saugumą ar panaudoti žemę kitais tikslais.

Griovimas gali būti vykdomas keliais būdais, įskaitant mechaninį griovimą, sprogmenų naudojimą ar fizinius metodus, pavyzdžiui, statinio elementų išardymą, pertvarų ir sienų griovimą. Vienas svarbiausių griovimo darbų aspektų yra statybinių atliekų tvarkymas. Atliekas rūšiuojame pagal statybos inspekcijos normatyvus ir išvežame į specialias atliekų aikšteles.

Kodėl verta
rinktis mus?

Mes, „Demontuojam.lt“ komanda, greitai ir efektyviai atliekame pastatų griovimo darbus, naudodami pažangiausią techniką. Kreipkitės į mus jau dabar – aptarsime darbų kainas, sąlygas ir pakonsultuosime visais rūpimais griovimo klausimais.

NORITE PASITARTI?

KAIP
VYKSTA
PASTATŲ
GRIOVIMAS?

Mūsų pastatų griovimo procesas
organizuojamas pagal šiuos žingsnius:
  1. Darbų vertinimas ir dokumentacija
    Mūsų specialistai įvertina griovimo darbų poreikį ir paruošia visą reikiamą dokumentaciją. Griovimo leidimais rūpinasi klientai.
  2. Projektas ir sąmata
    Parengiame griovimo darbų projektą bei sąmatą, kurioje nurodoma darbų trukmė, reikalingi resursai bei technika.
  3. Technikos atvežimas
    Numatytu laiku atvežame ekskavatorius, traktorius, sunkvežimius ir kitą reikalingą įrangą. Viską atliekame automatizuotai.
  4. Apžiūra prieš griovimą
    Atliekame pastato apžiūrą, įsitikiname, kad pastate nėra žmonių, gyvūnų ar kitų kliūčių.
  5. Griovimo darbai
    Naudodami specialią techniką, pradedame griovimą – nuo stogo konstrukcijų iki sienų ir pamatų. Statybinės atliekos sukrauname ir išvežame į rūšiavimo aikšteles.
  6. Pamato griovimas ir atliekų tvarkymas
    Jei projekte numatyta, sugriauname pamatus. Visos atliekos yra kruopščiai surenkamos ir išvežamos.
  7. Patalpų valymas
    Esant poreikiui, galime išvalyti patalpas nuo baldų, santechnikos ar buitinės technikos.