STATYBINIŲ ATLIEKŲ IŠVEŽIMAS

Statybinių
atliekų
surinkimas
ir išvežimas

Mes, „Demontuojam.lt“ komanda, esame patyrę griovimo darbų ir statybinių atliekų tvarkymo specialistai. Siūlome visapusiškas statybinių atliekų surinkimo ir išvežimo paslaugas. 

Prieš prasidedant ar pasibaigus griovimo darbams, pasirūpiname, kad visos nereikalingos medžiagos ir atliekos būtų tinkamai surūšiuotos, supakuotos į konteinerius ir paruoštos išvežimui. 

Mūsų paslaugos apima ne tik atliekų išvežimą iš butų, namų sklypų ar bet kokių kitų objektų, bet ir visapusišką statybos bei griovimo atliekų tvarkymą.

Statybinių atliekų tvarkymas yra svarbus ir atsakingas darbas. Mūsų komanda yra pasiruošusi dirbti su bet kokiomis statybinėmis atliekomis – nuo senų baldų iki stambiagabaričių atliekų po griovimo darbų.

Atliekų surinkimas ir išvežimas ne tik atitinka Lietuvos įstatymus, bet ir yra mūsų bendras įsipareigojimas aplinkosaugai.

 Atliekų išvežimo kaina priklauso nuo atliekų tipo, konteinerių dydžio, kiekio ir išvežimo atstumo. 

Siūlome įvairaus dydžio konteinerių nuomą, pritaikytą tiek mažoms, tiek didelėms statybinėms atliekoms. 

Mūsų konteineriai tinka mišrioms atliekoms, tokioms kaip metalas, mediena, akmuo, stiklas ir šiferis.

NORITE PASITARTI?

KODĖL VERTA
RINKTIS MUS?

Suprantame, kad kiekvienas projektas yra unikalus, todėl teikiame individualizuotas paslaugas, atitinkančias specifinius klientų poreikius. 

Statybinių atliekų išvežimo kaina priklauso nuo daugelio veiksnių, tad kiekvienam klientui siūlome pritaikytus sprendimus. 

Atliekų tvarkymas atliekamas laikantis visų saugumo ir aplinkosaugos standartų.

Statybinių atliekų išvežimas Vilniaus, Kauno, Klaipėdos rajonuose ir miestuose vyksta greitai ir efektyviai. 

Siūlome konkurencingas ir skaidrias kainas. 

Taip pat išduodame reikalingus atliekų tvarkymo dokumentus, užtikrindami, kad mūsų klientai atitiktų teisės aktų reikalavimus.

Nesvarbu, ar jums reikia atliekų išvežimo po renovacijos, ar tvarkote didesnes statybines atliekas – mes esame pasiruošę padėti. Susisiekite su mumis dėl atliekų išvežimo paslaugų kainos ir sąlygų. Mūsų profesionalios paslaugos leis jums lengvai ir efektyviai tvarkyti atliekas ir tęsti statybos darbus.